WELKOM BIJ ‘T HUURDERTJE

Wij komen op voor jou als huurder

’t Huurdertje vertegenwoordigt huurders van Lefier uit de gemeente Borger-Odoorn. We zijn gesprekspartner van Lefier en Gemeente, geven advies en praten mee over alle zaken rondom jouw huurwoning.


Was je tevreden over de staat waarin je woning werd opgeleverd? Wat ging goed en wat kon er beter? Alle bewoners die de afgelopen 2 jaar zijn verhuisd naar een huurwoning van Lefier ontvangen woensdag 1 mei a.s (per e-mail of post) hierover een vragenlijst.

De huurdersorganisaties kregen signalen van huurders dat de verhuizing naar hun nieuwe woning niet naar wens is verlopen. Zo hoorden we bijvoorbeeld dat een woning er niet netjes uitzag, of slecht was onderhouden. Met de vragenlijst willen de huurdersorganisaties weten of dit speelt bij meerdere huurders. Het doel van de enquête is om de resultaten onder de aandacht te brengen bij woningcorporatie Lefier zodat we samen kunnen kijken naar verbeterpunten.

De enquête is anoniem en wordt gehouden door de gezamenlijke huurdersorganisaties (Huurdersfederatie, De Koepel, Het Huurdertje, Huurdersraad Hoogezand – Sappemeer, Stichting Bewonersraad Slochteren en Grobos). In opdracht van de huurdersorganisaties voert de Woonbond dit onderzoek uit.

Vragen

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

E-mailadres: info@huurdertje.nl


In tegenstelling wat Google Play Store aangeeft, dat de Eleena App niet te downloaden en te gebruiken is op de jongere android telefoons, hebben wij de hand weten te leggen op een oudere Android App die wel naar behoren werkt!

Klik >> HIER << om de Eleena App te downloaden.

Het kan zijn dat uw telefoon een melding geeft om toestemming te geven om het programma te installeren, dit is normaal! De reden hiervan is dat deze nu niet geinstalleerd wordt via de Play Store